InnoTek Beise spray 

brukes for syrevaskin/ beising av rustfritt stål/ syrefaste legeringer med store overflater. Konsistensen av produktet ligner tapetlim slik at den vil forbli på vertikal, overhengende overflater og på materialer med vanskelig geometri. InnoTek Beise spray brukes for å fjerne korrosjonsangrep på rustbestandige materialer. En ren metallisk overflate i anvendelsområde vil bli oppnådd. Det er ikke anbefalt å beise i direkte sollys da dette vil tørke ut beise spray og dermed ikke gi ønsket effekt. Vennligst les sikkerhetsdatabladet nøye eller ta kontakt med InnoTek AS for detaljert informasjon om HMS kravene. Det er påkrevd å bruke rett sikkerhetsutstyr under beiseprosessen. InnoTek AS vil være behjepelig rund spørsmål om rette sikkerhetsutstyret.

 

Beise Spray Sulforex

- brukes best på 316/ 304/ duplex/ superduplex eller lignende legeringer

- leveres i 20kg kanner eller IBC

- er enkelt å bruke

- gir best overflate finish

- Utvikling av nitrøse gasser som oppstår i kjemisk reaksjonen av salpetersyre i beiseprosessen er redusert med opp til 80 %.

 

Beise Spray Ti

Brukes best på Titan

- leveres i 20kg kanner eller IBC

 

 

Beise Spray AT

 - en beise spray som ikke lenger innholder flusssyre slik at meget giftig advarsel i sikkerhetsdatabladet ikke trengs lenger

- leveres i 20kg kanner eller IBC